dimecres, 14 d’octubre del 2009

Bonito



Dins la categoria "surrealisme", el senyor este que apareix a la foto ha encetat tota una subcategoria. Del "Nos apoyamos todos y eso es muy bonito" frase que per ella mateixa ja hauria fet entrar al seu autor dins del Parnàs de l´absurd, ha passat al "més difícil encara" i s´ha superat a ell mateix, vaja que sí:

“Todos tenéis que ser felices, porque todos somos iguales, los calvos y los que tenéis pelo” Davant d´aquesta hi han diferents teories, per que fa falta gent de ciència que elabore les seues teories per esbrinar els motius pel que un humà solta aixó en veu alta i davant dels micròfons. Una teoria diu que són els nervis per tot el que està passant, una altra assenyala que són les conseqüències d´haver fumat massa marihuano. Jo, que no entenc d´estes coses, preferisc no opinar.

“Ahí fuera hay miles y miles de enemigos” Què és exactament el que vol dir el nostre personatge amb "ahí fuera"?, al corredor on aguarden els periodistes? Fora de les nostres fronteres? A Ganímedes? Perque el nostre amic Paquet té cinc milions d´amics, tots els valencians se´l estimen i pensen que és bonito, o era a l´inrevés? Té igual. El cas és que quan parla d´enemics no pot referir-se a cap valencià perquè tothom sap que a la nostra terra "Todo es bonito" i els pardals canten, i les floretes naixen pertot i tot el món pot manisfestar la seua valencianitat com vol sense que els feixistes t´amenacen, apallisen o intimiden. No, això no passa en el món bonito que el nostre president ha creat. Veritat?

2 comentaris:

aurora ha dit...

Dels dos temes em quede amb el de Los Sencillos! :P

PS. Benvingut de nou!

Marc Sack ha dit...

Jo també, sense dubte.

PS. Gràcies