dimarts, 22 de gener del 2008

El que molts esperavem



El valencianisme, l´esquerra moderna i l´ecologisme, junts per tal de dur una veu netament valenciana al Congrés dels Diputats. Veritat que sona bé?



Isaura Navarro com a cap de llista, una bona candidata per a un bon projecte, amb més de 1.500 iniciatives durant la present legislatura, amb més de 1.300 iniciatives durant la present legislatura a Madrid. Ningú no pot negar que ha fet un treball exemplar.



Vos he de confessar que m´he dut una gran alegria, la meua primera experiència Isaura va ser durant el plenari de l´estatut valencià a Madrid (setembre de 2005) i em va captivar. El fet, però, que fora d´Esquerra Unida, em tirava cap enrere. Ara, EU s´ha partit, els comunistes s´han quedat dins i la resta ha decidit deixar-los a soles amb la seua prepotència i han fundat Iniciativa del Poble Valencià. Allò que jo, i molts sentim, ho he trobat esta vesprada a la xarxa:


Bones!!.. UH, AH, ISAURA NO SE'N VA!!... Formem un moviment unitari d'acció popular en clau valenciana. Sóc del Bloc i apel·le a la il·lusió. TERRA TREBALL LLIBERTAT VIVENDA PÀTRIA DEMOCRÀCIA PROGRÉS I CANVI SOCIAL Visca el valencianisme, visca el poble valencià. ¿PP? ¿PZOE? ¿PCE? ->> BLOC-Iniciativa <<- **una veu valenciana a Madrid**

Tal volta massa bàsic, però és que ja va tocant que els valencians parlem amb veu pròpia a la capital de l´estat