dijous, 14 de febrer del 2008

Model d´instància

Reunits. D'una part, El senyor ________, natiu de tal lloc; d'ara endavant, L´IMMIGRANT. I d'una altra, l'estat espanyol representat pel senyor Mariano Rajoy Brey, amb DNI tal, domiciliat en tal altre lloc; d'ara endavant, l'ESPANYOL. Els compareixents, reconeixent-se mútuament la personalitat amb què intervenen i la capacitat legal necessària per a celebrar este contracte,

Exposen

PRIMER. Que fava espanyola mai pixa sola.


SEGON. Que l'immigrant desitja ser espanyol.


TERCER. Que l'ESPANYOL està disposat a reconéixer a l'IMMIGRANT tal condició quan respecte les següents


Clàusules

PRIMERA. Entrar a les sales de projecció cinematogràfica amb recipients gegants de rosetes de dacsa i dipòsits inversemblants de cocacola. Deglutir-los sonorament i/o fer comentaris en veu alta sobre la pel·lícula.


SEGONA. Guardar les nostres festes: Halloween, Valentín’s Day, St. Claus and Goya Awards.


TERCERA. Dir, quan t'agrade una cançó, “Esa canción me hace sentir bien”.


QUARTA. Acudir en colla els dissabtes a la vesprada al centre comercial més pròxim a ta casa i passar-se la vesprada caminant pels seus corredors com un panoli, menjant caramel·lets o entrant en el cine en compliment de la clàusula PRIMERA.


QUINTA. Agredir, almenys una vegada en la vida, a un discapacitat, gravar-lo amb el telèfon mòbil i compartir eixe divertiment tan graciós amb la comunitat d'internautes.


SEXTA. Fer botelló els caps de setmana, intentant molestar el més possible al veïnat; pixar entre dos cotxes i deixar que el teu gos defeque en la vorera per tal de facilitar el compliment de la clàusula següent.


SÈPTIMA. Xafar una merda. Imprescindible per a considerar-se 100% espanyol.


OCTAVA. Sotmetre's a una dieta rica en sucres, greixos industrials i hidrats, acompanyant-la d'una vida sedentària, a ser possible enfront del televisor. Criar panxa. Tirar un cul com un pandero, posar-te un tanga i pensar que et queda bé.

NOVENA. No cedir el teu seient en l'autobús així estiga la tia parint un prematur o la vella cridant de dolor perquè se li ha partit el maluc. Que no haguera tingut osteoporosi, no et fot. Tutejar-los sempre i no demanar les coses per favor ni, per descomptat, donar les gràcies.

DESENA. Passar-li la mà pel muscle a un compatriota i dir-li almenys una vegada: “Macho, como en España no se vive en ningún sitio"

I en prova de conformitat amb quant antecedix, subscriuen el present contracte.

Extret del Blog d´Ignacio Escolar, traduït per Antònia & Sacks

5 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

Ei, moltes gràcies pel comentari i la deferència. No vos coneixia, ara vos aniré visitant.

Marc Sack ha dit...

De res. Tot un plaer tindre´t com a visitant. Espere que gaudisques d´aquestes xicotetes coses que, en clau d´inquietuds personals, vaig penjant. Salutacions.

En Muntaner ha dit...

Hola, Antònia,

Molt divertit el post.
He vist que el teu blog és molt interessant, d'ara en avant m'hi passaré més sovint.

Salutacions.

Marc Sack ha dit...

Gracies per la visita. M´alegre que t´haja agradat. Salutacions

Anna ha dit...

Hola! M'ha agradat molt este post! Però t'aconselle que faces més separació entre un post i un altre. Res més.
Salutacions.