dimecres, 28 de maig del 2008

Convocatòria, No hi faltes!


TORRENT PER LA DIVERSITAT. NO AL RACISME. NO AL FEIXISME.

Davant la convocatòria d’una manifestació d’Alianza Nacional el proper dissabte 7 de juny a la nostra ciutat, un grup de veïns i veïnes de Torrent, hem decidit organitzar un acte per la diversitat en repulsa a la realització d’aquesta manifestació, de caire racista i feixista. Es tracta d’una concentració lúdico-festiva PER LA DIVERSITAT I CONTRA EL RACISME a la Plaça Moralets el dissabte, 7 de juny, que començarà a les 18:30 h i que s’allargarà entorn a dues hores amb actuacions musicals: entre elles la de Pau Alabajos, el cantautor de Torrent, així com la música tradicional de les dolçaines valencianes i la de tambors africans. Es tracta d’un acte simbòlic, no violent, que té com a únic objectiu rebutjar la presència d’Alianza Nacional pels nostres carrers.

Volem que siga un acte multitudinari, de rebuig frontal de tota la societat torrentina a aquesta barbàrie i per això hem d’estar presents tots i totes. NO FALTES!

... I AVISA TOTS ELS TEUS CONTACTES!

4 comentaris:

aurora ha dit...

Company, ens veiem dissabte! A veure si podem demostrar-li a aquesta gentola que som deu, cent, mil, vegades més que ells...
Per cert, no coneixia el teu blog... acabe de linkar-te... Salut!!

Marc Sack ha dit...

gràcies pel comentari. Jo sí que et llig sovint.

Malgrat tot, jo espere que la societat torrentina estiga a l'altura i deixe clar que els únics que sobren a aquest poble són els de la violència feixista.

fins dissabte!!

Eco Taronja ha dit...

Hui (divedres) eixint de treballar, anava per raval de Torrent i no he pogut deixar-me d'escoltar la conversa de dos dones d'uns 50 anys

- Mañana salimos a pasear?
- No, mañana no, que estaran en la calle esos que pegan......


Que vos caja be a la concentració en contra d'estos energúment i que no hi haja cap problema greu.

Marc Sack ha dit...

Això esperem, la veritat és que la gent està mostrant un rebuig massiu cap a aquesta gentola, tot i ser una ciutat relativament gran, pense que Torrent conserva encara cert esperit de poble que fa que aquestes coses siguen vistes com un element trencador de la pau quotidiana. Salutacions Artur.